HELP ONS HELPEN | UW HULP MAAKT HET VERSCHIL!

Stichting NL helpt Yezidi's is opgericht met als doel hulp te bieden aan Yezidische vluchtelingen in en uit Noord-Irak

1. WORD DONATEUR OF DOE EEN GIFT

Het verschepen van kleding naar Noord-Irak kost ons ongeveer een euro per kilo, wat neerkomt op gemiddeld 10 euro per doos. We krijgen gelukkig veel kleding binnen maar om die te brengen waar ze nodig is, is financiële hulp onmisbaar.
U kunt direct doneren via de DONEER-knop of per bankoverschrijving, op IBAN nummer NL66 RABO 0301 2785 39 ten gunste van Stichting NL helpt Yezidi’s.
Of het nu een eenmalige gift is of dat u donateur wordt……ELKE EURO TELT EN IS WELKOM!

2. DONEER (WARME) KLEDING EN SCHOOLARTIKELEN

Zeker in de koude winterperiode is er een enorme behoefte aan kleding. Contacteer ons voor de kleding inzamel tijden en punten.

Er is vooral behoefte aan:

– Dames-, heren- en kinderkleding (winter- en zomer)

– Schoolspullen (schriften, potloden, pennen, stiften etc.)

– Dekens en slaapzakken

3. KOOP VOOR €10 EEN DOOS

Het kost de stichting gemiddeld €10 om een volle doos te verzenden naar Noord-Irak. U helpt door voor €10 van ons een lege doos te kopen, die u dan thuis vult met gebruikte kleding.
Wij zorgen voor verzending naar het gebied. Zo komt uw hulp direct terecht op de plek waar die het hardst nodig is. Op deze manier kunnen wij ook zoveel mogelijk werken met standaardformaat dozen, waardoor het verschepen en uitdelen eenvoudiger wordt

4. WORD VRIJWILLIGER

Wilt u ook helpen, stuur dan een mail naar contact@nlhelptyezidis.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Alvast bedankt.

Of het nu een eenmalige gift is of dat u donateur wordt……ELKE EURO TELT EN IS WELKOM!